Geschikt maken salarispakket

Voordat u gebruik kunt maken van pensioenaangifte, moet uw salarispakket geschikt gemaakt worden voor aanlevering. Het salarispakket moet zijn afgestemd op de regeling, zodat de juiste looncomponenten in uw aangiftebericht worden meegenomen. Doorgaans regelt de softwareleverancier van uw salarispakket dit tijdens het aansluittraject. De softwareleverancier maakt hiervoor gebruik van documentatie.

Regelingoverzicht

Deze documenten geven een overzicht van de belangrijkste gegevens uit de pensioenregeling van het pensioenfonds waarbij u bent aangesloten. De softwareleverancier heeft deze nodig voor een juiste configuratie van het salarispakket. Maak gebruik het regelingoverzicht. U vindt deze op de website van het SIVI.

Wijzigingen die van invloed zijn op de configuratie van uw salarispakket

In het geval dat uw pensioenregeling wijzigt of u van salarispakket verandert, dient u softwareleverancier het salarispakket hierop aan te passen.

  • Treden er wijzigingen op in uw pensioenregeling, dan informeert AZL de softwareleveranciers hierover. U hoeft dan niets te doen.
  • Verandert er iets in wijze waarop u aanlevert, dan zult u hierover zelf moeten schakelen met de softwareleverancier van uw salarispakket.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.