Administrateur machtigen

terug naar het overzicht

U kunt uw pensioenaangifte uitbesteden en periodiek laten inzenden door een administrateur. Hiervoor vragen wij u eenmalig een machtiging af te geven. U machtigt een administrateur via onze werkgeversportal. Klik hiervoor linksboven in het scherm op Inloggen.

Hoe werkt een machtiging afgeven?
Ga nadat u bent ingelogd naar het tabblad Toegangsbeheer. Klik op Toekennen/wijzigen admin.kantoor. Via Zoek gebruiker krijgt u een lijst van bekende salaris- en administratiekantoren. Selecteer de administrateur in de lijst u wijst deze aan uw onderneming / organisatie (of meerdere) toe. Uw salaris- of administratiekantoor ontvangt hiervan een bericht. Staat uw salaris- of administratiekantoor niet in de lijst? Dan kunt u via Nieuw administratiekantoor aanmelden een aanvraag insturen om deze toe te voegen aan deze lijst. Na beoordeling door AZL en toevoeging ontvangt u automatisch bericht hierover.

Zodra uw pensioenaangifte bij AZL is verwerkt, wordt een notificatie per e-mail naar u en naar het gemachtigde administratiekantoor gestuurd.

Naast een machtiging op de werkgeversportal, moet u een extra machtiging afgeven om de administrateur namens uw onderneming bij CGI aan te melden. Dit kunt u doen door het formulier “Pensioenaangifte | Aansluiten” op de werkgeversportal te downloaden. Vul het formulier in en retourneer deze via het contactformulier in de werkgeversportal.

Graag uw aandacht
Voordat u een machtiging afgeeft, is het belangrijk dat u zelf hoofdgebruiker bent of zich als hoofdgebruiker in de portal registreert. Laat dit niet over aan een administrateur. Hierdoor behoudt u toegang tot de portal en beschikken wij altijd over actuele bedrijfs- en contactgegevens, zodat wij u kunnen wij informeren bij belangrijke gebeurtenissen of ontwikkelingen.

U kunt dit zien in de werkgeversportal. Ga nadat u bent ingelogd naar het tabblad Toegangsbeheer. Kies voor Wijzigen gebruiker. Selecteer – indien nodig – een onderneming / organisatie en klik op Zoek gebruiker.

U ziet nu een lijst van alle gebruikers en organisaties die toegang hebben.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.