3. Geschikt maken salarispakket

U hebt uw onderneming of organisatie aangemeld voor aansluiting op pensioenaangifte. De volgende stap is het geschikt maken van het salarispakket dat u of uw administrateur gebruikt.

Er moet een koppeling worden aangebracht tussen het salarispakket en de pensioenadministratie van AZL. Is het salarispakket al geschikt voor pensioenaangifte, dan is de koppeling snel gemaakt. Anders moet de softwareleverancier het salarispakket aanpassen en samen met ICT-leverancier CGI testen. AZL levert u hiervoor alle benodigde informatie.  

Tot slot hebt u of uw administrateur een inzendaccount nodig om bestanden voor verwerking aan te leveren via pensioenaangifte. CGI levert deze accountgegevens of vraag zelf een account aan op de website van CGI. Als uw administrateur al een inzendaccount bij CGI heeft, dan kan dit account ook voor uw organisatie gebruikt worden.

Hebt u vragen over het geschikt maken van het salarispakket? Neem contact op met AZL.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.