U stapt over op een ander salarispakket

U bent van plan over te stappen op een ander salarispakket. Dit is alleen mogelijk als het nieuwe salarispakket ook Uniforme Pensioenaangifte (UPA) ondersteunt. Zorg verder dat alle correcties zijn ingezonden, voordat u overstapt.

Stappenplan

Doorloop de stappen hieronder bij het overstappen op een ander salarispakket.

  1. Controleer of AZL ook het nieuwe salarispakket ondersteunt. Komt het salarispakket niet voor in de lijst, dan is pensioenaangifte wellicht toch mogelijk. Neem contact met ons op, zodat wij eventuele mogelijkheden met u kunnen bespreken. Ondersteunt AZL het nieuwe salarispakket, dan kunt u zonder meer overstappen.
  2. Lever gegevens over uw nieuwe salarispakket aan bij AZL. Vul hiervoor het formulier Salarispakket wijzigen in. 
    U vindt het formulier via de module Wijziging doorgeven.
  3. Als de inzender niet wijzigt, hebt u geen nieuwe inzendaccount nodig, anders wellicht wel. CGI zal u hierbij begeleiden.
  4. Zorg dat de nummers inkomstenverhouding (IKV-nummers) gelijk blijven conform de loonaangifte. Stem dit goed af met zowel uw oude als uw nieuwe leverancier van het salarispakket. Bevat uw eerste aangifte met het nieuwe salarispakket nieuwe IKV-nummers dan kunnen wij deze niet verwerken.
  5. Vul het juiste leveranciersnummer en werkgever- of relatienummer in binnen uw salarispakket. Het leveranciersnummer is het nummer van diegene die inzendt. Het werkgevernummer of relatienummer is het nummer waaronder uw onderneming bekend is binnen bij het pensioenfonds.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.